Ανακοίνωση

17/9/2023
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για διδασκαλία στο ΠΜΣ Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα Υπολογιστών

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΤO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΙΣ «ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΑ Η/Υ». “MSc in IN TELECOMMUNICATIONS AND COMPUTER NETWORKS” ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2023-2024

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα Η/Υ» καλεί επιστήμονες και  ερευνητές, που πληρούν τις διατάξεις του άρθρου 83 του ν. 4957/2022 (Α’ 141), όπως εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη διδασκαλία των μαθημάτων (ή μέρους των μαθημάτων), στην ελληνική γλώσσα, κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2023-2024 (υπό την προϋπόθέση υλοποίησης της λειτουργίας του ως άνω ΠΜΣ).

Το ΠΜΣ «Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα Η/Υ»  δηλώνει ότι η διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής μπορεί να μην προχωρήσει για λόγους που αφορούν στην εσωτερική οργάνωση και τον προγραμματισμό του.  Οι ενδιαφερόμενοι με τα κατάλληλα προσόντα μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Διευθυντή του ΠΜΣ (τηλ: 23210 49344) για περισσότερες πληροφορίες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να  εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους με την αποστολή των δικαιολογητικών:
 (α) Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, στην οποία θα αναφέρονται τα μαθήματα (ή μέρους μαθημάτων) που ενδιαφέρεται να διδάξει ο κάθε υποψήφιος/η κάθε υποψήφια.
(β) Τα μέλη ΔΕΠ πρέπει να αποστείλουν αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα και βεβαίωση της Γραμματείας του οικείου Τμήματος για τη βαθμίδα και το γνωστικό αντικείμενο της θέσης τους.
(γ) Όσον αφορά τους υπόλοιπους υποψήφιους διδάσκοντες, αυτοί θα πρέπει να καταθέσουν πλήρη φάκελο υποψηφιότητας, ο οποίος θα περιλαμβάνει αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, καθώς επίσης και παραστατικά της επαγγελματικής, διδακτικής και ερευνητικής εμπειρίας τους (δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά, ανακοινώσεις σε συνέδρια, μονογραφίες κλπ)

Τα δικαιολογητικά μπορούν να αποσταλλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση defstat@ihu.gr,  ή αυτοπροσώπως ή μέσω ταχυδρομείου ή ταχυμεταφορικής εταιρείας  στην Γραμματείας του ΠΜΣ «Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα Η/Υ» στη διεύθυνση :
Γραμματεία ΠΜΣ «Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα Η/Υ»  (υπ’ όψιν του Διευθυντή του Π.Μ.Σ.)
Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής, Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Πανεπιστημιούπολη Σερρών
621 24 ΣΕΡΡΕΣ