Διοργάνωση Hackathon στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής

1st Hackathon, Σέρρες 16-17 Απριλίου 2016

flyerΤο Σαββατοκύριακο 16 και 17 Απριλίου 2016 θα διοργανωθεί Hackathon (Διαγωνισμός Ανάπτυξης Λογισμικού), στο χώρο του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής. Βασικός στόχος του Hackathon είναι η γνωριμία των φοιτητών (προπτυχιακών και μεταπτυχιακών) με εταιρείες του κλάδου της πληροφορικής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά στον ιστότοπο Hackathon και να δηλώσετε συμμετοχή ηλεκτρονικά στο Email Αίτησης.
Στα πλαίσια της προετοιμασίας των συμμετεχόντων στο Hackathon θα υλοποιούνται σχετικές δράσεις όπως workshops και διαλέξεις, οι οποίες θα ανακοινώνονται στον παραπάνω ιστότοπο.

Για την ενίσχυση της συμμετοχής στο διαγωνισμό, το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής θα βραβεύσει την νικήτρια ομάδα με την χορήγηση υποτροφίας του.

 

Υποβολή Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>