Εξεταστέα ύλη του μαθήματος Αρχιτεκτονική Υπολογιστών - Θεωρία

E-mail Εκτύπωση PDF

Εξεταστέα ύλη του μαθήματος Αρχιτεκτονική Υπολογιστών - Θεωρία

Η εξεταστέα ύλη του θεωρητικού μέρους του μαθήματος Αρχιτεκτονική Υπολογιστών του 4ου τυπικού εξαμήνου, για το Εαρινό Εξάμηνο 2016-2017, είναι η ακόλουθη :

• Η ύλη των Σημειώσεων «Αρχιτεκτονική Η/Υ» του κου Σπύρου Καζαρλή (διαφάνειες από τις διαλέξεις του μαθήματος) μέχρι και την μνήμη cache αλλά όχι τους διαύλους. Οι σημειώσεις αυτές διανέμονται δωρεάν και βρίσκονται στον FTP Server με το όνομα «Arxitektonikh_Diafaneies_2012.pdf». Τα πρώτα 5 κεφάλαια αυτής της ύλης, δηλαδή έως και το κεφάλαιο με την Δομή των Εντολών και το θέμα με τις αρχιτεκτονικές CISC-RISC, βρίσκεται και σε πιο αναλυτική μορφή κειμένου σημειώσεων, με περισσότερες διευκρινίσεις και παραδείγματα στον FTP Server στο αρχείο «Arxitektonikh_Thewria_1-5.pdf»

.• Το Θεωρητικό μέρος (όχι οι Εργαστηριακές Ασκήσεις) των Σημειώσεων του Εργαστηρίου που πραγματεύονται την δομή και τις εντολές του Μ/Ε 8088, καθώς και του BGC-8088. Οι Σημειώσεις αυτές διανέμονται δωρεάν και βρίσκονται στον FTP Server με το όνομα «Shmeiwseis_BGC-8088_Meros_A.pdf»

Η εξέταση θα διεξαχθεί προφανώς χωρίς σημειώσεις.

Ο Υπεύθυνος Καθηγητής

Σπύρος Καζαρλής

 

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες