ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΚΛΕΚΤΟΡΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΜΙΑΣ (1) ΘΕΣΗΣ ΒΑΘΜΙΔΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΕ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ "ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ " ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε.

E-mail Εκτύπωση PDF

ΑΔΑ: ΩΧΔΒ469143-8ΔΤ

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε.

ΤΕΡΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΣΕΡΡΕΣ Τ.Κ. 62124

ΤΗΛ. 23210-49341 FAX 23210-49128

 

                                                                                                ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

                                                                                                Σέρρες, 10-04-2017

                                                                                                Α.Π. 437

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΚΛΕΚΤΟΡΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

 

Η Γενική Συνέλευση Ειδικής Σύνθεσης του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. στη συνεδρίασή της στις 5-4-2017, αποφάσισε ομόφωνα τη Συγκρότηση του Εκλεκτορικού Σώματος για την πλήρωση μίας (1) θέσης βαθμίδας Καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο «Τεχνολογία Μικροκυματικών Διατάξεων» ως εξής:

 

Τακτικά μέλη

Εσωτερικά μέλη

1. ΠΑΠΑΤΣΩΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, Καθηγητής, Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε., ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, γνωστικό αντικείμενο «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ», Αριθμός Φ.Ε.Κ. διορισμού 57/3-3-06, κωδικός ΑΠΕΛΛΑ 17099.

profadp@gmail.com

Αιτιολόγηση Επιλογής

Διαθέτει σημαντικό δημοσιευμένο έργο στην περιοχή των Μικροκυματικών Επικοινωνιών και έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει επίγειο ραντάρ ανίχνευσης νεφών με συχνότητα λειτουργίας 35 GHz. Επίσης έχει διατελέσει Διευθυντής Διαχείρισης κι Εποπτείας Φάσματος Ραδιοσυχνοτήτων στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων ενώ έχει συμμετάσχει και διευθύνει πλήθος ερευνητικών έργων στη στην περιοχή των Μικροκυματικών Επικοινωνιών και του Εφαρμοσμένου Ηλεκτρομαγνητισμού. Ήταν δε, Επιστημονικός Υπεύθυνος στο Ελληνικό ερευνητικό πρόγραμμα «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ Ι», που πραγματεύτηκε τη διάδοση ραδιοκυμάτων σε μικροκυματικές συχνότητες.

 

2. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ, Καθηγητής, Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε., ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, γνωστικό αντικείμενο «ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ», Αριθμός Φ.Ε.Κ. διορισμού 497/τ.Γ'/3-06-2015, κωδικός ΑΠΕΛΛΑ 9078.

hristosa@teicm.gr

Αιτιολόγηση Επιλογής

Διαθέτει πλούσιο δημοσιευμένο έργο στην περιοχή των Υπολογιστικών Τεχνικών στον Ηλεκτρομαγνητισμό, οι οποίες χρησιμοποιούνται για την ανάλυση, σχεδιασμό και προσομοίωση διατάξεων μκροκυματικής τεχνολογίας. Επίσης έχει συμμετάσχει και συντονίσει ερευνητικά προγράμματα που αφορούσαν RADAR, κεραίες και ΗΜ συμβατότητα.

 

Επειδή στο Μητρώο του γνωστικού αντικειμένου της θέσης δεν υπάρχουν άλλοι εκλέκτορες από το Τμήμα, η συμπλήρωση του Εκλεκτορικού σώματος θα πραγματοποιηθεί από καθηγητές με ίδιο ή συναφές γνωστικό αντικείμενο άλλων Τμημάτων του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας ή άλλων Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ομοταγών Α.Ε.Ι. της αλλοδαπής ή ερευνητές της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στην Υπουργική Απόφαση Φ.122.1/6/14241/Ζ2/ΦΕΚ 225τ.Β΄/31-01-2017.


 

Εξωτερικά μέλη

3. ΒΟΓΚΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, Καθηγητής, Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Ε., ΤΕΙ Πειραιά, με γνωστικό αντικείμενο «ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ, ΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ», Αριθμός Φ.Ε.Κ. διορισμού 135/10-11-94, κωδικός ΑΠΕΛΛΑ 156.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Αιτιολόγηση Επιλογής

Το γνωστικό του αντικείμενο είναι στην περιοχή των Μικροκυμάτων, Οπτικών και Δορυφορικών επικοινωνιών, ενώ το ερευνητικό του έργο περιλαμβάνει δημοσιεύσεις στο γνωστικό πεδίο των κεραιών, το οποίο βασίζεται στην τεχνολογία των μικροκυματικών διατάξεων. Επίσης έχει διατελέσει ανώτατο διοικητικό στέλεχος σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους κλάδους τεχνολογικών εφαρμογών και τηλεπικοινωνιών.

 

4. ΝΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Καθηγητής, Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Ε., ΤΕΙ Αθήνας, γνωστικό αντικείμενο «ΚΙΝΗΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΡΑΔΙΟΖΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ», Αριθμός Φ.Ε.Κ. διορισμού 2/19-01-98, κωδικός ΑΠΕΛΛΑ 14738.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Αιτιολόγηση Επιλογής

Το γνωστικό του αντικείμενο και το ερευνητικό του έργο είναι στην περιοχή των Κινητών Επικοινωνιών, Ραδιοζεύξεων και Δορυφορικών Συστημάτων, η υποδομή των οποίων είναι οι μικροκυματικές διατάξεις. Επίσης έχει διατελέσει υπεύθυνος έρευνας σε μεγάλες εταιρείες τηλεπικοινωνιών,της Ελλάδας και του εξωτερικού.

 

5. ΣΑΒΒΑΪΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, Καθηγητής, Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Ε., ΤΕΙ Πειραιά, γνωστικό αντικείμενο «ΡΑΔΙΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ», Αριθμός Φ.Ε.Κ. διορισμού 646/Γ/27-5-2014, κωδικός ΑΠΕΛΛΑ 18782.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Αιτιολόγηση Επιλογής

Το γνωστικό του αντικείμενο είναι στην περιοχή των Ραδιοεπικοινωνιών και της Κινητής Τηλεφωνίας, η υποδομή των οποίων είναι οι μικροκυματικές διατάξεις, ενώ το ερευνητικό του έργο περιλαμβάνει δημοσιεύσεις στο γνωστικό πεδίο των γραμμών μεταφοράς και των κυματοδηγών, που αποτελούν βασικές μικροκυματικές διατάξεις. Επίσης έχει διατελέσει Μηχανικός Τηλεπικοινωνιών σε μεγάλη εταιρεία τηλεπικοινωνιών της Ελλάδας.

 

6. ΧΑΤΖΑΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Καθηγητής, Τμήμα Εκπαιδευτικών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Εκπαιδευτικών Ηλεκτρονικών Μηχανικών, ΑΣΠΑΙΤΕ, γνωστικό αντικείμενο «Η/Μ ΘΕΩΡΙΑ-ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ-ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΑ», Αριθμός Φ.Ε.Κ. διορισμού 2182/Β/4-9-2013, κωδικός ΑΠΕΛΛΑ 7472.

gea.xatz@aspete.gr

Αιτιολόγηση Επιλογής

Το γνωστικό του αντικείμενο και το ερευνητικό του έργο είναι στην περιοχή της Ηλεκτρομαγνητικής Θεωρίας και των Τηλεπικοινωνιών, τα οποία χρησιμοποιούνται για την ανάλυση, σχεδιασμό και προσομοίωση διατάξεων μικροκυματικής τεχνολογίας. Επίσης, συμμετείχε σε ερευνητικά προγράμματα με αντικείμενο την ανάπτυξη μεθόδων υπερθερμίας με χρήση μικροκυματικών συχνοτήτων και την επίδοση ασυρμάτων δικτύων υψηλών (μικροκυματικών) συχνοτήτων.

 

7. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Καθηγητής, Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Η/Υ, Δημόκριτο Πανεπιστήμιο Θράκης, γνωστικό αντικείμενο «Μικροκύματα», Αριθμός Φ.Ε.Κ. διορισμού 337/28-4-2010/τ.Γ΄, κωδικός ΑΠΕΛΛΑ 8093.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Αιτιολόγηση Επιλογής

Το γνωστικό του αντικείμενο είναι στην περιοχή των Μικροκυμάτων, ενώ το ερευνητικό του έργο περιλαμβάνει πλήθος δημοσιεύσεων σε αναλυτικές και αριθμητικές μεθόδους, καθώς και μεθόδους μέτρησης, για την ανάλυση, σχεδιασμό, προσομοίωση και μετρήσεις διατάξεων μικροκυματικής τεχνολογίας. Επίσης, έχει διευθύνει ή συμμετάσχει σε πλήθος ερευνητικών προγραμμάτων, με αντικείμενο τις μικροκυματικές διατάξεις, τις κεραίες και τα ραντάρ.

                                                                                               

8. ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, Καθηγητής, Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Η/Υ, Δημόκριτο Πανεπιστήμιο Θράκης, γνωστικό αντικείμενο «ΚΕΡΑΙΕΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗ ΡΑΔΙΟΚΥΜΑΤΩΝ», Αριθμός Φ.Ε.Κ. διορισμού 656/Γ/07-07-2015, κωδικός ΑΠΕΛΛΑ 13522.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Αιτιολόγηση Επιλογής

Το γνωστικό του αντικείμενο και το ερευνητικό του έργο είναι στην περιοχή των Κεραιών, καθώς και της Μεταφοράς και Διάδοσης Ραδιοκυμάτων, η υποδομή των οποίων είναι οι μικροκυματικές διατάξεις. Επίσης, έχει διευθύνει ή συμμετάσχει σε πλήθος ερευνητικών προγραμμάτων, σχετικών με τις κεραίες και την διάδοση ραδιοκυμάτων.

9. ΤΣΙΤΣΙΠΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Καθηγητής, Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Ε., ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, γνωστικό αντικείμενο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ» Αριθμός Φ.Ε.Κ. διορισμού 254/Γ/30-03-10, κωδικός ΑΠΕΛΛΑ 20126.

tsitsipis@teilam.gr

Tο γνωστικό του αντικείμενο και το ερευνητικό του έργο είναι στην περιοχή της Ηλεκτρονικής Φυσικής και των Ηλεκτρονικών, τα οποία αποτελούν βασική υποδομή της τεχνολογίας των μικροκυματικών διατάξεων. Έχει δημοσιευμένο έργο στην περιοχή των αστρονομικών παρατηρήσεων με ραδιοκύματα συμμετέχοντας στην ερευνητική ομάδα του πολυκαναλικού ραδιοφασματογράφου ARTEMIS IV του Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

10. ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Καθηγητής, Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Ε., ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, γνωστικό αντικείμενο «ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ-ΚΕΡΑΙΕΣ–ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ», Αριθμός Φ.Ε.Κ. διορισμού 634/Γ/29-06-2012, κωδικός ΑΠΕΛΛΑ 974.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Αιτιολόγηση Επιλογής

Το γνωστικό του αντικείμενο είναι στην περιοχή των Γραμμών Μεταφοράς και των Κεραιών στις Τηλεπικοινωνίες, τα οποία αποτελούν βασικές μικροκυματικές διατάξεις, ενώ το ερευνητικό του έργο περιλαμβάνει τον σχεδιασμό και την υλοποίηση μικροκυματικών διατάξεων.

 

11. ΜΑΡΜΟΡΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Καθηγητής, Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Ε., Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, γνωστικό αντικείμενο «ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΟΠΤΙΚΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ», Αριθμός Φ.Ε.Κ. διορισμού 1052/Γ/12-11-08, κωδικός ΑΠΕΛΛΑ 9522.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Αιτιολόγηση Επιλογής

Το γνωστικό του αντικείμενο είναι στην περιοχή των Ψηφιακών Οπτικών Δορυφορικών Επικοινωνιών, η υποδομή των οποίων είναι οι μικροκυματικές διατάξεις, ενώ το ερευνητικό του έργο περιλαμβάνει δημοσιεύσεις στο γνωστικό πεδίο των τηλεπικοινωνιακών δικτύων, τμήμα των οποίων είναι οι μικροκυματικές διατάξεις. Επίσης έχει διατελέσει Εξειδικευμένος Μηχανικός Τηλεπικοινωνιών στις Διευθύνσεις Διεθνών Επικοινωνιών και Σχεδιασμού Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων του ΟΤΕ.

 

Αναπληρωματικά μέλη

Εξωτερικά μέλη

Επειδή στο Μητρώο του γνωστικού αντικειμένου της θέσης δεν υπάρχουν άλλοι εκλέκτορες από το Τμήμα, η συμπλήρωση των αναπληρωματικών εκλεκτόρων για το Τμήμα θα πραγματοποιηθεί από καθηγητές με ίδιο ή συναφές γνωστικό αντικείμενο άλλων Τμημάτων του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας ή άλλων Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ομοταγών Α.Ε.Ι. της αλλοδαπής ή ερευνητές της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στην Υπουργική Απόφαση Φ.122.1/6/14241/Ζ2/ΦΕΚ 225τ.Β΄/31-01-2017.

 

1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ-ΑΪΝΑΤΖΟΓΛΟΥ ΚΙΜΩΝ, Καθηγητής, Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Ε., ΤΕΙ Αθήνας, γνωστικό αντικείμενο, «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ», Αριθμός Φ.Ε.Κ. διορισμού 20/01-02-1985, κωδικός ΑΠΕΛΛΑ 3695.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Αιτιολόγηση Επιλογής

Το γνωστικό του αντικείμενο και το ερευνητικό του έργο είναι στην περιοχή της Τεχνολογίας Ηλεκτρονικών Εξαρτημάτων, τα οποία αποτελούν βασική υποδομή της τεχνολογίας των μικροκυματικών διατάξεων.

 

2. ΚΑΛΥΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Καθηγητής, Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Ε., ΤΕΙ Πειραιά, γνωστικό αντικείμενο «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ» Αριθμός Φ.Ε.Κ. διορισμού 89/20-05-98, κωδικός ΑΠΕΛΛΑ 5389.

dikal@teipir.gr

Αιτιολόγηση Επιλογής

Το γνωστικό του αντικείμενο και το ερευνητικό του έργο είναι στην περιοχή των Επικοινωνιακών Ηλεκτρονικών, τα οποία αποτελούν βασική υποδομή της τεχνολογίας των μικροκυματικών διατάξεων.

 

  1. 3.ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΜΑΡΙΑ, Καθηγήτρια, Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Ε., ΤΕΙ Πειραιά, γνωστικό αντικείμενο «ΓΕΝΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ», Αριθμός Φ.Ε.Κ. διορισμού 73/29-04-98, κωδικός ΑΠΕΛΛΑ 13192.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Αιτιολόγηση Επιλογής

Το γνωστικό της αντικείμενο και το ερευνητικό της έργο είναι στην περιοχή των Γενικών Ηλεκτρονικών, τα οποία αποτελούν βασική υποδομή της τεχνολογίας των μικροκυματικών διατάξεων.

 

4. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Καθηγητής, Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Ε., Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, γνωστικό αντικείμενο «ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ & ΨΗΦΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ», Αριθμός Φ.Ε.Κ. διορισμού 846/Γ/1-11-11, κωδικός ΑΠΕΛΛΑ 5242.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Αιτιολόγηση Επιλογής

Το γνωστικό του αντικείμενο και το ερευνητικό του έργο είναι στην περιοχή των Αναλογικών & Ψηφιακών Συστημάτων Ηλεκτρονικών, τα οποία αποτελούν βασική υποδομή της τεχνολογίας των μικροκυματικών διατάξεων. Επίσης έχει συμμετάσχει στο ερευνητικό πρόγραμμα ΕΣΠΑ-ΕΠΑΝ-ΙΙ, «Μικροκυματική Ραδιοζεύξη Επόμενης Γενιάς», που πραγματεύτηκε την διάδοση ραδιοκυμάτων σε μικροκυματικές συχνότητες.

 

5. ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ, Καθηγητής, Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε., ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, γνωστικό αντικείμενο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ – ΜΙΚΡΟΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ», Αριθμός Φ.Ε.Κ. διορισμού 264/19-10-05, κωδικός ΑΠΕΛΛΑ 7281.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Αιτιολόγηση Επιλογής

Το γνωστικό του αντικείμενο και το ερευνητικό του έργο είναι στην περιοχή των Ηλεκτρονικών – Μικροηλεκτρονικής, τα οποία αποτελούν βασική υποδομή της τεχνολογίας των μικροκυματικών διατάξεων.

 

6. ΜΑΓΚΑΦΑΣ ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ, Καθηγητής, Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε., ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, γνωστικό αντικείμενο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ-ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΗΜΑΤΟΣ», Αριθμός Φ.Ε.Κ. διορισμού 229/Γ/22-03-10, κωδικός ΑΠΕΛΛΑ 12924.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Αιτιολόγηση Επιλογής

Το γνωστικό του αντικείμενο και το ερευνητικό του έργο είναι στην περιοχή των Ηλεκτρονικών - Επεξεργασία Σήματος, τα οποία αποτελούν βασική υποδομή της τεχνολογίας των μικροκυματικών διατάξεων.

 

7. ΑΓΓΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, Καθηγητής, Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε., ΤΕΙ Ηπείρου, γνωστικό αντικείμενο «ΜΙΚΡΟΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ-ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ», Αριθμός Φ.Ε.Κ. διορισμού 719/Γ/10-07-2013, κωδικός ΑΠΕΛΛΑ 10479.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Αιτιολόγηση Επιλογής

Το γνωστικό του αντικείμενο και το ερευνητικό του έργο είναι στην περιοχή των Μικροηλεκτρονικών Διατάξεων-Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων. Οι μικροηλεκτρονικές διατάξεις αποτελούν βασική υποδομή της τεχνολογίας των μικροκυματικών διατάξεων, ενώ οι μικροκυματικές διατάξεις αποτελούν τμήμα των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων.

 

8. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Καθηγητής, Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού Τ.Ε., ΤΕΙ Πειραιά γνωστικό αντικείμενο «ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ», Αριθμός Φ.Ε.Κ. διορισμού 1801/Β/25-07-2013, κωδικός ΑΠΕΛΛΑ 10030.

jaggel@teipir.gr

Αιτιολόγηση Επιλογής

Το γνωστικό του αντικείμενο και το ερευνητικό του έργο είναι στην περιοχή των Εφαρμογών Πληροφορικής πάνω σε Βιομηχανικά Ηλεκτρονικά, Ηλεκτρονικά τηλεπικοινωνιών. Οι μικροκυματικές διατάξεις αποτελούν τμήμα των ηλεκτρονικών τηλεπικοινωνιών.

 

9. ΜΠΙΣΔΟΥΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ, Καθηγητής, Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε., ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, γνωστικό αντικείμενο «ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ», Αριθμός Φ.Ε.Κ. διορισμού 173/Γ/28-2-08, κωδικός ΑΠΕΛΛΑ 2869.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Αιτιολόγηση Επιλογής

Το γνωστικό του αντικείμενο και το ερευνητικό του έργο είναι στην περιοχή των Εφαρμοσμένων Ηλεκτρονικών Συστημάτων και Κυκλωμάτων, τα οποία αποτελούν βασική υποδομή της τεχνολογίας των μικροκυματικών διατάξεων.

 

  1. 10.ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Καθηγητής, Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε., ΤΕΙ Κρήτης, γνωστικό αντικείμενο «ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ», Αριθμός Φ.Ε.Κ. διορισμού 489/Γ/27-5-08, κωδικός ΑΠΕΛΛΑ 11659.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Αιτιολόγηση Επιλογής

Το γνωστικό του αντικείμενο και το ερευνητικό του έργο είναι στην περιοχή των Μαγνητικών Τεχνολογιών με Ηλεκτρονικές Εφαρμογές, τα οποία αποτελούν βασική υποδομή της τεχνολογίας των μικροκυματικών διατάξεων.

 

  1. 11.ΖΕΡΒΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, Καθηγητής, Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Ε., ΤΕΙ Αθήνας, γνωστικό αντικείμενο «ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΗΜΑΤΟΣ», Αριθμός Φ.Ε.Κ. διορισμού 226/22-12-97, κωδικός ΑΠΕΛΛΑ 6782.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Αιτιολόγηση Επιλογής

Το γνωστικό του αντικείμενο και το ερευνητικό του έργο είναι στην περιοχή των Τηλεπικοινωνιών, Ψηφιακής Επεξεργασίας Σήματος. Οι μικροκυματικές διατάξεις αποτελούν τμήμα των τηλεπικοινωνιών.

 

 

Ο Πρόεδρος του Τμήματος

Αναστάσιος Παπατσώρης

Καθηγητής

 

 

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες